Claudette Nails & Beauty
Heerhugowaard

 

                                                                                    Nagels


Nagelbehandelingen


U kunt uw nagels laten verstevigen met een laagje gel, of wat langer laten maken door tips of sjablonen. In mijn salon werk ik alleen met de beste producten, omdat ik het belangrijk vind dat de natuurlijke nagel beschermd wordt en niet met agressieve producten verzwakt raakt. Op deze manier werk ik uiteindelijk op de natuurlijke nagel verder.

Nabehandelen gebeurd meestal na 3 á 4 weken afhankelijk van de groei van de natuurlijke nagel. Ik maak de nagel weer wat korter, maak het model weer naar wens, en vijl/frees de kunstnagel dun. Daarna bouw ik de nagel weer opnieuw op zodat alles er weer tip top uitziet, en u weer tevreden naar huis gaat.


Gellak

Gellak is een product dat 2 á 3 weken op de nagel blijft zitten, we hebben zeker 200 kleuren waaruit u kunt kiezen. Het wordt aangebracht als een nagellak en is er af te vijlen of weken met een speciale remover. De natuurlijke nagel blijft intact. Ook is het mogelijk om Gellak over een gel nagel aan te brengen, zodat het direct uitgehard en je met droge nagels de deur uitgaat.

Het product is gemaakt voor dames die mooi gelakte nagels willen hebben en er geen tijd en zin in hebben om het rustig te laten drogen! Ook blijft het prima zitten en het brokkelt niet af. 

Zowel voor de handen als voeten te gebruiken.

 

Nailart


Op het gebied van nailart is er veel mogelijk.

en nagenoeg alles op dat gebied is in de salon aanwezig.

Neem gerust een foto van je favoriet mee.