Dit ben ik!

Ik ben Claudette Koot, ruim 6 jaar ben ik werkzaam als permanente make-up specialist in mijn salon ik heb 18 jaar een nagelstudio gehad en in Januari 2020 heb ik besloten voor 100% mijn focus te leggen op het aller leukste beroep ever!!!  permanente make-up .

Het is mijn passie om jouw te voorzien van prachtige wenkbrauwen die passen bij jouw, zodat jij stralend bij mij de salon verlaat.

Mijn dag kan niet meer stuk als ik weer een blije klant mijn salon uit zie lopen......dan stuiter ik de rest van de dag! daar doe ik het voor .....het maakt me oprecht gelukkig.

Dus kom gewoon en maak een afspraak, ik doe niets liever dan dat.

Iedereen heeft een ander gezicht en daar horen ook andere wenkbrauwen bij, alles gaat vanaf het begin in overleg, samen kijken we naar jouw wens en de mogelijkheden er zijn veel verschillende technieken......welke past het best bij jouw? dat gaan we samen bespreken! Zo ook met de kleur.....welke kleur past het beste bij jouw....?ik ga je daarbij helpen. Ik begin pas met de behandeling wanneer ik jouw goedkeuring heb, dit is een hele belangrijke stap naar een mooie zelfverzekerde uitstraling die jouw heel veel tijd en frustratie zal besparen......en ik neem daar dan ook de tijd voor .

Onderschat nooit de kracht van wenkbrauwen.....ik heb voor jouw de oplossing! 

Ook eyeliners en de lippen kun je door mij laten plaatsen, Ik vind het geweldig om Masterclass trainingen te volgen om zo up to date te blijven zodat ik ook de nieuwste technieken kan aanbieden. Bij zowel de eyeliners als de lippen zijn er verschillende mogelijkheden, het is maar net wat jij wilt bereiken! De lippen kunnen prachtig worden ingekleurd en gecorrigeerd waar nodig....echt er is zoveel mogelijk, heb je hier vragen over ?  Ik vertel je er graag meer over tijdens een gratis adviesgesprek zo weet je direct wat er mogelijk is maar mailen of bellen kan natuurlijk ook, neem ik niet op.... dan ben ik waarschijnlijk aan het tatoeëren en kun je een bericht inspreken...


Tot snel ik heb nu al zin je te ontmoeten........Liefs Claudette

Volgende pagina

 
 
E-mailen
Bellen
Info