Claudette Beauty
Permanente make up Heerhugowaard

Wat is Semi Permanente make-up?


Semi permanente make-up is ideaal voor iedereen die hun uiterlijk willen verbeteren maar niet de rest van hun leven dezelfde look willen.

Semi permanente make-up wordt met behulp van een zeer fijne naald die in een naaldmodule zit op de machine geplaatst, zo wordt de pigmentkleur in de huid aangebracht. Omdat de kleur oppervlakkig wordt ingebracht, zijn de lijnen en kleuren strakker en zeer fijn.

Er is geen tot weinig kans op migratie (uitloop van het pigment) onder de huid.

Met de machine kun je verschillende technieken uitvoeren zoals hairstrokes, poeder wenkbrauwen, Lippen pigmenteren,  Lip lijn, Eyeliners, Microblading wordt dmv een mesje aangebracht.

Hairstrokes


Hairstrokes (haartjes) kunnen in de huid worden gemaakt met de machine en met een mesje dat noemen we microblading. Bij hairstrokes met de machine werk ik met een hele fijne naald en pigment, zo worden de haartjes er 1 voor 1 in getatoeerd. Met microblading doe ik dat met een mesje en pigment zodat de  eigen wenkbrauwen weer voller lijken. . Op deze manier worden uw wenkbrauwen op een natuurlijke wijze gecreëerd en/of geperfectioneerd. 

De huid moet wel geschikt zijn voor deze behandeling. 

€299,- duur v/d behandeling 2,5 uur.

Powderbrows / Ombrebrows


Deze techniek is prachtig!  het verloop van de aanzet naar de staart van de wenkbrauw is van licht naar donker. deze techniek wordt ook wel¨Ombrebrows¨genoemd. Perfect als je een mooie strakke wenkbrauw wilt met een zeer luchtige voorkant. 

Powderbrows  deze techniek is wat zachter, het genezen resultaat is prima geschikt voor vrouwen die het wat subtieler en minder uitgesproken willen.

€299,- duur v/d behandeling 2,5 uur

Combibrows hairstrokes / powder


Deze techniek is een combinatie van beide hairstrokes met wat poeder effect voor meer diepte in de wenkbrauwen. De hairstrokes worden met de machine of het mesje aangebracht. 

€299,-  duur van de behandeling 2,5 uur.

Eyeliners


Eyeliner en Infralash 

Infralash is een subtiele eyeliner tussen de wimper haartjes om de wimpers wat voller te laten lijken en gelijk het (blote billen effect) aan te pakken.

Eyeliner is een infralash met ook op het ooglid een strakke lijn. Een eyeliner kan ook tussen de haartjes op het onder ooglid geplaatst worden. Ook is het mogelijk om een baby wing te maken .

Lippen en lip lijn 


Het tatoeëren van de lippen is ideaal voor vrouwen die een minimale correctie willen of niet tevreden zijn met de kleur van de lippen. De behandeling blijft 1 tot 2 jaar mooi, om het resultaat te behouden is het verstandig om het bij te laten werken wanneer de kleur begint te vervagen.

Vaak word de natuurlijke lip kleur na een bepaalde leeftijd lichter en verdwijnt zelfs de lip lijn, de lippen lijken daardoor smaller, deze behandeling is een Fantastische oplossing daarvoor.

Direct na de behandeling is de lip kleur intense maar neemt voor 50% af na deze behandeling .

De beste volgorde is om eerst de lippen te kleuren en daarna een filler behandeling te ondergaan (mocht je dit overwegen) het kan ook als je al fillers hebt. Zowel de lippen als eyeliners zullen nooit hetzelfde worden na genezing dan een lippenstift of een make up eyeliner.

Full lips (het geheel inkleuren van de lippen) €250,00 duur van de behandeling 3uur

Lip contour (een lip lijn ) €200.00 duur van de behandeling 2uur.

Belangrijk is dat je niet koortslip gevoelig bent, ik behandel dan niet!


Hoe verloopt een adviesgesprek?

We beginnen met een adviesgesprek we bespreken je wensen en eventuele vragen die er zijn naar aanleiding van de informatie en gezondheidsverklaring die je van mij krijgt.

Hierin staat wanneer er wel/niet SPMU gezet mag worden en waar je rekening mee moet houden voor je naar de afspraak komt. Het adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

De behandeling gaat als volgt:

Eerst ga ik de vorm van de wenkbrauwen voortekenen en bekijken we samen of het naar wens is.

Kijkend naar je huidtype, haarkleur en wens wordt de kleur bepaald.

Ik breng wat pigment op de huid aan zodat de uiteindelijke kleur al zichtbaar wordt.

Wanneer we beiden tevreden zijn gaan we beginnen met de behandeling en zal ik zorgen dat de behandeling zo comfortabel mogelijk zal zijn. Ik plan 2,5 uur voor de behandeling.

Na afloop zie je gelijk het resultaat en bespreken we de nazorg van jouw net geplaatste  SPMU. De nazorg is erg belangrijk om een goed en mooi resultaat te behalen. Het nazorgformulier krijgt u ook mee naar huis en plannen we de 2 de behandeling na 6 weken gelijk in.

Claudette Beauty heeft een vergunning van de GGD voor het zetten van PMU. U kunt dit controleren op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Deze vergunning geeft aan dat Claudette Beauty werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.


 

 

 
E-mailen
Bellen
Info