Claudette Nails & Beauty
Heerhugowaard

Wat is Semi Permanente make-up?


Met semi permanente make-up bedoelen we het pigmenteren van de wenkbrauwen of eyeliner met een permanente make-up machine. Met Semi permanent wordt bedoeld dat het pigment (de kleur) na maximaal 3 jaar vervaagt of volledig verdwijnt. Dit ook omdat de pigmenten die ik gebruik biologisch afbreekbaar zijn.

Semi permanente make-up is daarom ideaal voor iedereen die hun uiterlijk willen verbeteren maar niet de rest van hun leven dezelfde look willen.

Semi permanente make-up wordt met behulp van een zeer fijne naald die in een naaldmodule zit op de machine geplaatst, zo wordt de pigmentkleur in de huid aangebracht. Omdat de kleur oppervlakkig wordt ingebracht, zijn de lijnen en kleuren strakker en zeer fijn.

Er is geen tot weinig kans op migratie (uitloop van het pigment) onder de huid.

Met de machine kun je verschillende technieken uitvoeren zoals hairstrokes, poederwenkbrauwen , glamourbrows, fusionbrows ,Lippen pigmenteren,  Liplijn, Eyeliners en Microblading.

Hairstrokes


Hairstrokes (haartjes) die in de huid worden gemaakt met de machine of een blade. Met microblading (mesjes-techniek) creëer je ultra fijne haartjes in de wenkbrauwen. Het is de nieuwste techniek op het gebied van semi permanente make-up voor de wenkbrauwen. Door middel van een blade (mesje) met ultra dunne naaldjes en pigment, worden er in de huid fijne haartjes gepigmenteerd. Dit gebeurt met de hand en niet met een machine. Op deze manier worden uw wenkbrauwen op een natuurlijke wijze gecreëerd en/of geperfectioneerd. De huid moet wel geschikt zijn voor deze behandeling. €250,- duur v/d behandeling 2,5 uur.

Poederwenkbrauwen


Deze techniek zorgt ervoor dat er een zacht poeder laagje tussen de haartjes wordt gemaakt met de machine zonder scherpe strakke lijnen. Het ziet er na genezing uit alsof u ze heeft ingekleurd met een make- up  €225,- duur v/d behandeling 2,5 uur.

Glamourbrows / Ombrebrows


Deze techniek is prachtig!  het verloop van de aanzet naar de staart van de wenkbrauw is van licht naar donker. deze techniek wordt ook wel¨Ombrebrows¨genoemd. Perfect als je een mooie strakke wenkbrauw wilt met een zeer luchtige voorkant. €275,- duur v/d behandeling 2,5 uur

Fusionbrows / Combibrows


Deze techniek is een combinatie van beide hairstrokes met wat poeder effect voor meer diepte in de wenkbrauwen. De hairstrokes worden met de machine of het mesje aangebracht. €275,-  duur van de behandeling 2,5 uur.

Eyeliners


Softtap techniek dmv een pen en een steriele naald tap je handmatig het pigment in de huid om zo een fijn lijntje tussen de wimpers te maken  een techniek die ik heel fijn vind en waarmee je heel nauwkeurig kan werken..€250,- beide .onder €125 boven €175,- Een bredere eyeliner met een babywing is ook mogelijk deze wordt met de machine geplaatst duur van de behandeling 2,5 uur. €200,- evt met een fijne eyeliner onder samen €300,-

Lippen en liplijn 


prijs in overleg.Hoe verloopt een intake gesprek?

We beginnen met een intake gesprek en bespreken uw wensen en eventuele vragen die u heeft naar aanleiding van de informatie en gezondheidsverklaring die u van mij krijgt.

Hierin staat wanneer er geen SPMU gezet mag worden en waar u op moet letten voor u naar de afspraak komt. Het intakegesprek is vrijblijvend en u bepaald zelf of u een vervolgafspraak maakt.

De behandeling gaat als volgt:

Eerst ga ik de vorm van de wenkbrauwen voortekenen en bekijken we samen of het naar uw wens is.

Kijkend naar uw huidtype, haarkleur en wens wordt de kleur bepaald.

Ik breng wat pigment op de huid aan zodat de uiteindelijke kleur al zichtbaar wordt.

Wanneer we beiden tevreden zijn gaan we beginnen met de behandeling en zal ik zorgen dat u zo comfortabel mogelijk de behandeling ondergaat. Ik plan 2,5 uur voor de behandeling.

Na afloop zult u gelijk het resultaat zien en bespreken we de nazorg van uw SPMU. De nazorg is erg belangrijk i.v.m een goede en mooie genezing. Het nazorgformulier krijgt u ook mee naar huis en plannen we de 2de behandeling na 6 weken gelijk in.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

Claudette Nails & Beauty heeft een vergunning van de GGD voor het zetten van PMU. U kunt dit controleren op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Deze vergunning geeft aan dat Claudette Nails & Beauty werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.